Loading Next Level Tattoos Costi

Noutati

Cum sa-ti alegi artistul tatuator

2018-01-15 22:41:32
Cum sa-ti alegi artistul tatuator

O data ce te-ai hotarat sa-ti faci un tatuaj, primul pas este sa faci o selectie intre artistii tatuatori. Acest lucru este vital, deoarece artistul tatuator este intr-adevar un artist foarte mandru de ceea ce face, iar viziunea artistica este pur individuala.

Decizia de a te tatua

2018-01-15 22:41:32
Decizia de a te tatua

Decizia de a-ti face un tatuaj este importanta, mai ales cand este primul tatuaj; aproape sigur iti pui intrebari despre cum iti gasesti modelul, cum iti gasesti artistul potrivit s.a.m.d. Ai aici cateva sfaturi care sa te ajute.

Echipamentul de tatuaj

2018-01-15 22:41:32
Echipamentul de tatuaj

In ciuda faptului ca anumite segmente ale populatiei recurg la acesta metoda, tatuajul nu este ceva care sa fie facut acasa sau cu echipament artizanal. Orice studio profesional poseda echipamentul necesar pentru a te asigura...

Tatuajul - Scurta Istorie

2018-01-15 22:41:32
Tatuajul - Scurta Istorie

Primele manifestari a ceea ce numim astazi ‘body art’ au aparut, cu aproximativ 12.000 de ani i.Hr.: cei care aveau rani pe corp, incercau sa le vindece prin frecarea cu cenusa.

Doua, trei sfaturi inainte de a te tatua!

Alege cine o sa-ti faca tatuajul dupa ce vezi un portofoliu cu lucrari facute de artistul salonului respectiv. E bine sa stii ce vrei inainte de a intra intr-un studio de tatuaje.

Pretul unui tatuaj, sau cum ne putem negocia sanatatea pe un pumn de bani

Fireste ca, de cele mai multe ori, potentialul client dupa ce s-a hotarat in privinta tatuajului ce urmeaza sa si-l faca, se gandeste si la disponibilitatea financiara. Oare cat costa un (sau acest) tatuaj?" e intrebarea cea mai frecventa

Pot fi infectat de la acele de tatuaj?

Sunt cateva griji cu transmisia bolilor in special hepatita b si hiv in tattoo shopuri.ca si un cabinet medical cu cat aria de infectare e mai restransa si mai sterilizata sansele de infectare sunt minime.

STOP Discriminarii Artei Corporale!

Esti discriminat ca ai un tatuaj, sau un cercel de cei de pe strada? Ai incercat sa-ti iei un job nou, dar ai un tatuaj la vedere si asta te-a impiedicat sa-ti schimbi cariera?

hannya mask

2021-02-10 11:34:21
hannya mask

Legenda spune ca Hannya a fost o femeie frumoasa, protagonista a unei povesti de dragoste foarte dureroase.

A aparut single-ul Next Level

2021-08-09 11:57:05
A aparut single-ul Next Level

A aparut single-ul ”Next Level” - o colaborare inedita intre Adrian ”Baciu” Igrisan, Monica Anghel, Luminita Anghel, Freakadadisk, Toni Dijmarescu si Andrei Coman