Loading Next Level Tattoos Costi

FAQ

Cat de tare doare un tatuaj?

Durerea este relativa. Fiecare persoana are o toleranta la durere diferita diferita, nu o sa mintim sa spunem ca nu doare deloc. Sigur este ca lumea nu revenea pentru alte tatuaje daca durerea era insuportabila. Nu toti ne intelegem bine cu durerea, dar frumusetea unui tatuaj si mandria de a il purta toata viata ne motiveaza sa trecem peste durere.

Cat costa un tatuaj?

Cand vorbim despre tatuaje zicala primesti cat platesti este cat se poate de adevarata. Suntem constienti ca exista varinate mult mai iefitne, dar trebuie sa te gandesti ca in joc este sanatatea ta. In pretul minim (200 lei) intra toata procedura de igienizare si sterilizare. Pentru proiecte complexe care necesita mai multe sedinte de preferat este sa vii pana la salon, fiecare tatuaj este personalizat si o discutie inainte ajuta mult pentru calitatea rezultatului final.

Cat dureaza pentru o programare?

La noi lucrurile merg destul de repede. Suntem 5 artisti in salon, fiecare cu stilui lui si din acest motiv programam fiecare proiect la care dintre noi se potriveste cel mai bine stilul ales de tine. Poate sa dureze de la 2-3 zile pana la 2-3 luni in functie de ce model, marime, artisul ales si asa mai departe.

Ce trebuie sa fac inainte de programare?

Inainte de sedinta noi recomandam odihna cat mai multa, un mic dejun copios si hidratare. Zona care urmeaza sa fie tatuata trebuie sa fie ingrijita cu o crema hidratanta

Cum trebuie sa am grija de tatuajul proaspat?

Dupa operatie o sa acoperim zona cu un bandaj. Pastrati acest bandaj minim 3 ore, nu mai mult de 24, dupa care il inlaturati si spalati zona cu apa calduta si un sapun special (in lipsa acestuia un sapun antibacterian). Se va folosi pentru vindecare unul dintre unguentele TattooMED After Tattoo sau Balm TATTOO. Cu acest ungunet se va unge tatuajul in strat subtire de 2-4 ori pe zi in primele 7-10 zile. De asemenea trebuie evitate baile in cada, piscine sau mare pe perioda de vindecare.

Cum sa mentin culorile tatuajul vii?

Pentru asta noi recomandam folosirea de uleiuri ci creme cu factor mare de protectie (FPS 50+) la fiecare expunere la soare precum si creme hidratante dupa fiecare baie.

Sunt tatuajele sigure?

Da, atat timp cat apelezi la un salon profesional si toate conditiile de igiena sunt respectate, tatuajele nu reprezinta nici un pericol. Rugamintea este sa fii sincer cu orice problema de sanatate ai.

Ce sa imi tatuez?

Asta este o problema care tine de gusturile ficaruia. Poti sa iti faci orice iti trece prin cap, indiferent ca vii cu o poza sau cu o idee, nimic nu te poate limita. In ziua de azi modele gasim peste tot, hai sa nu copiem munca altui artist. Putem sa pastram ideea si stilul, dar sa personalizam modelul final.

Pentru a ma tatua am nevoie de programare?

Noi lucram doar cu programare, dar pentru tatuaje mici este posibil sa gasim loc de pe o zi pe alta sau chiar in ziua aia, depinde de agenda din ziua respectiva.

Pot face un cover la voi?

Probabil, dar pentru cazurile astea doar la salon discutam. Indiferent ca este vorba despre un tatuaj sau o cicatrice, un cover ridica anumite probleme. Trebuie sa fii constinet ca nu avem zona curata si avem nevoie sa fii deschis asupra modelului si dimensiunilor.

Pot sa imi fac tatuaj pe deget?

Zone precum deget, palma si asa mai departe sunt destul de dificile. Pielea se exfolieaza mult mai repede acolo si tatuajul vindecat nu o sa arate asa cum iti doresti. Mai mult, zona este mereu expusa si parerea celor din jur inca este plina de prejudecati.

Care e varsta minima la care imi pot face un tatuaj?

Varsta minima este 18 ani, cu mici exceptii si doar cu acordul unui parinte putem sa te tatuam si de la 17.

Cand nu este bine sa imi fac un tatuaj?

In primul rand cand nu esti sigur de ce vrei. Dupa vin factorii medicali: inainte de o opretaie, dupa operatie, in timpul sarcinii sau alaptarii si in general cand sistemul imunitar este slabit. Daca vii baut sau sub influenta altor substante este posibil sa te refuzam.

Folositi creme anestezice?

In ultima vreme au aparut pe piata tot felul de creme care ajuta. Noi prefeream sa le evitam din simplul motiv ca afecteaza pielea si de multe ori vindecarea. Mai bine facem o sedinta in plus decat decat sa vii dupa pentru retusuri.