Loading Next Level Tattoos Costi

Despre Noi

Next Level Tattoos Costi Next Level Tattoos Costi
Next Level Tattoos Costi este un salon de tatuaje si body-piercing profesionist cu sediul in Bucuresti. Acesta a fost format in anul 1999 in Targu-Jiu, iar dupa 10 ani sediul principal de lucru al salonului a fost mutat in Capitala.

Salonul este echipat conform standardelor CE. Folosim echipamente de la companii internationale de profil, cu renume in domeniu, ace de unica folosinta, pigmenti organici, etc. Suntem o echipa de tatuatori cu experienta, fapt pentru care timpul de asteptare pentru a primi o programare este foarte scurt.

Artisti permanenti ai salonul sunt Costi si Moshu, insa periodic salonul si-a propus sa aduca ca si invitati artisti de renume din tara sau din strainatate.

Costi este un artist tatuator de renume international participand la diferite conventii de tatuaje internationale din tari precum Germania, Austria, Franta, Bulgaria, Panama,etc castigator in cadrul conventilor din Frankfurt 2008/2012, Sunny Beach 2010, Karlsruher 2011, Panama 2012, etc.

Deasemenea a si colaborat cu diverse saloane de tatuaje din Ungaria, Austria , Cipru, Germania, Finlanda.

Moshu este un tanar ambitios care a fost cooptat in echipa lui Costi in anul 2010.

Bazandu-se pe talentul incontestabil in ale desenului, s-a apucat de tatuat prin anul 2000, de-a lungul timpului perfectionandu-si tehnica si fiind tot timpul deschis provocarilor .

In anul 2010 Next Level Tattoos Costi a organizat International Tattoo Convention Bucharest, primul eveniment de acest gen din Bucuresti care a reusit sa adune unii dintre cei mai buni artisti tatuatori din Romania si de peste hotare . Aceasta conventie, ce va fi organizata an de an in Bucuresti a avut portile deschise pentru mii de vizitatori, parte din ei dornici de a se tatua la unii dintre cei mai cunoscuti artisti (www.tattooconvention.ro)

Ne puteti gasi in Drumul Taberei, Str. Drumul Taberei, nr. 35, bl. F5, sc. 4, ap. 63, parter, Sector 6, Bucuresti, la nr-ul de tel 031 106 60 88 sau pe adresa de mail next_level_tattoo@yahoo.com. Usile salonului va sunt deschise de luni pana vineri intre orele 11.00-19.00, iar in week-end lucram doar tatuajele programate.

Veti pleca acasa cu tatuajul pe care vi-l doriti sau va putem ajuta sa va alegeti unul. Indiferent de stilul pe care-l doriti (old-school, new-school, realistic, black&grey, color, etc ) puteti cere un tatuaj custom-un model desenat special pentru dumneavoastra de unul din artistii salonului. Deasemenea executam orice fel de body-piercing, in orice zona a corpului.

Multumim ca ne-ati vizitati site-ul !
Get inked !