Loading Next Level Tattoos Costi
  • Home
  • services-laser-tattoo-removal

Laser tattoo removal

Next Level Tattoos Costi Next Level Tattoos Costi
Scoaterea tatuajelor cu ajutorul laserului este un proces prin care se aplica lumina, energie/caldura pe pigment. Acest lucru face ca moleculele pigmentului sa se mareasca intrerupand astfel procesul natural de aranjare in piele. Acest lucru permite corpului sa respinga moleculele mari si sa absoarba moleculele mai mici. Partcile mai mici de pigmenti care sunt absorbite trec prin filtrarea naturala a corpului.

Acest proces poate fi dureros desi este diferit pentru fiecare, din propria-mi experieta pot spune ca durerea este asemanatoare ca la un tatuaj de multe ori chiar nu mai simti . insa durearea mai poate fi micsorata cu ajutorul unor spray-uri de gheatza. Dupa tratament pot aparea basici. Acesta este modul prin care corpul raceste zona pentru a facilita vindecarea rapida. Nu spargeti/rupeti basicile care apar. Cel mai bun mod de a avea grija de ele este sa pastrati zona rece si curata. Daca credeti ca este necesar puteti aplica si gheata.Atentie Nu Raman cicatricii in urma tratamentului!

Referitor la durata intre tratamente va sugeram 7-8 saptamani sau mai mult. Daca va duceti la un nou tratament inainte de 7 saptamani pierdeti si bani si timp. Nu acordati corpului destul timp pentru a filtra moleculele care au fost „deranjate”. Numarul de sesiuni pentru un tatuaj depinde de fiecare individ.

Sunt multi factori care joaca un rol in procesul de scoatere. Cei mai importanti factori sunt sistemul imunitar al corpului si modul in carea fost facut tatuajul.

Pentru o inlaturare completa a unui tatuaj sunt necesare intre 5 si 20 de sesiuni. Pentru deschiderea la culoare a unu tatuaj ca sa se faca un coverup este necesar sa discutati cu artistul vostru pentru a stabili cat de deschisa trebuie sa fie culoarea si care zone trebui tratate mai mult. Cu cat deschideti la culoare mai mult un tatuaj cu atat mai multe ocazii veti avea de a va face un tatuaj nou si mult mai frumos.