Loading Next Level Tattoos Costi
  • Home
  • artists-vesa-catalin-kello

Vesa Catalin (Kello)

Salut! Numele meu este Vesa Ionut Catalin, dar majoritatea ma stiti drept Kelloo, si, mai nou, Kvesa! Am 30 de ani, sunt din judetul Calarasi, si, ca, orice om “nebun”, am si eu pasiuni si vicii. Iar tatuajele se regasesc in ambele categorii. Desi mi-a placut sa desenez inca de mic, am inceput sa tatuez destul de tarziu in comparatie cu alti artisti, la varsta de 20 de ani, acasa, cu un aparat improvizat, asa cum vazusem la altii. La scurt timp mi-am cumparat primul kit de tatuat din Cipru, unde am locuit timp de 8 ani. Tot in Cipru, dupa cativa ani de tatuat acasa, mi-am deschis primul salon, care era mai degraba o “fantoma”, si unde am tatuat un an de zile. A urmat colaborarea cu Easy Rider Tattoo Studio, dupa care m-am mutat in Scotia, ca artist rezident la Mohawk Tattoo Studio.

Dupa ani de “bantuit” prin tari straine, am revenit in Romania si, la invitatia lui Costi, m-am alaturat echipei Next Level, pe care o admiram de mult. Sunt aici de 2 ani si ma simt foarte bine alaturi de #fratiitatuatii! Tot ce imi doresc este sa evoluez in continuare ca artist tatuator si nu numai.

Imi place sa calatoresc cu echipa prin tara si strainatate, astfel am participat la conventii nationale si international si am adunat cateva trofee: in 2017 am obtinut locul II in categoria New School la Cyprus Tattoo Expo si trei premii la Timisoara Tattoo Expo - locul I Best of Traditional, locul III la categoriile Best of Small si Best of Black & Grey. Tot in 2017 am participat si la Targu Mures Tattoo Expo, tot cu 3 trofee castigate: locul I Best of Oriental, locul II best of Traditional si Alternative. Anul trecut, in 2018, am obtinut locul I Best of Small la Transilvania Tattoo Expo si doua trofee locul II Best of Color la Timisoara Tattoo Expo. Dupa cum vedeti, nu am un stil preferat, imi place sa lucrez undeva intre stiluri, sa le combin, iubesc culorile, dar imi place sa lucrez si cu negru saturat.

In afara de “Tattoo Life”, in timpul liber am multe alte pasiuni: iubesc animalele, am o mica gradina zoologica, iar de aproximativ doi ani am prins un alt microb – sunt bolnav cu muzica! Mai exact, hip hop-ul. Sub numele de Kvesa, lucrez la un album rap, primul material audio din Romania avand ca subiect lumea tatuajelor si viata de artist tatuator si imi doresc ca mesajul meu sa se raspandeasca cat mai mult.

Toate astea sunt doar o mica parte din viata si cariera mea, povestim mai multe cand ne vedem la tatuat!
Peace, #fratiitatuatii!

Portofoliu